מתכון וידאו: סלט קוסקוס קיצי עם מנגו, דלעת ועשבי תיבול

4 תגובות לפוסט

  1. אלה הגיב:

    לא נשאר לי אלא להזיל ריר על זה..
    עושים את זה עם דלעת שלמה או חצי דלעת? 😳

    • אורי הגיב:

      כשזאת דלורית או דלעת יפנית – דלעת אחת. אם זאת חתיכה מדלעת ענקית – משהו כמו 200-300 גרם (הכמות לא חייבת להיות מדוייקת). תודה 🙂

  2. רותי הגיב:

    נראה מעורר תאבון. היה מאד נוח אם היה גם מתכון רשום…

  3. miss-t הגיב:

    את יכולה בבקשה גם לכתוב את עיקריו, לטובת מי שמתקשה לעקוב משמיעה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות