מתכון וידאו: סלט קוסקוס קיצי עם מנגו, דלעת ועשבי תיבול

4 תגובות לפוסט

  1. אלה הגיב:

    לא נשאר לי אלא להזיל ריר על זה..
    עושים את זה עם דלעת שלמה או חצי דלעת? 😳

    • אורי הגיב:

      כשזאת דלורית או דלעת יפנית – דלעת אחת. אם זאת חתיכה מדלעת ענקית – משהו כמו 200-300 גרם (הכמות לא חייבת להיות מדוייקת). תודה 🙂

  2. רותי הגיב:

    נראה מעורר תאבון. היה מאד נוח אם היה גם מתכון רשום…

  3. miss-t הגיב:

    את יכולה בבקשה גם לכתוב את עיקריו, לטובת מי שמתקשה לעקוב משמיעה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות