מתכון וידאו: סלט קוסקוס קיצי עם מנגו, דלעת ועשבי תיבול

12 תגובות לפוסט

  1. אלה הגיב:

    לא נשאר לי אלא להזיל ריר על זה..
    עושים את זה עם דלעת שלמה או חצי דלעת? 😳

    • אורי הגיב:

      כשזאת דלורית או דלעת יפנית – דלעת אחת. אם זאת חתיכה מדלעת ענקית – משהו כמו 200-300 גרם (הכמות לא חייבת להיות מדוייקת). תודה 🙂

  2. רותי הגיב:

    נראה מעורר תאבון. היה מאד נוח אם היה גם מתכון רשום…

    • נטע הגיב:

      טוב אמנם החלפתי כמה מהמצרכים במה שהיה בבית, אבל ההשראה!!! לא הייתי חושבת על שילובים כאלה בלעדייך. יצא יאמי ביותר, תודה 😋🙏
      את הדלעת- החלפתי בגזרים
      עשבי תיבול- שמתי כוסברה ושמיר
      במקום צנוברים- שמתי פקאן סיני
      לתיבול- הוספתי קצת רוטב לסלט אסייאתי שנשאר לי מאתמול בערב 😏
      טוב נו, מודה שאפשר להגיד שכל מה שנשאר אותו דבר זה הקוסקוס, המנגו, והמשרה של הירקות בתנור… אבל ההשראה זה 100% את 😍
      שילוב מעניין וטעים נורא של אסיה עם קוסקוס 😂

  3. miss-t הגיב:

    את יכולה בבקשה גם לכתוב את עיקריו, לטובת מי שמתקשה לעקוב משמיעה?

  4. סמדר הגיב:

    היי. נראה מעולה. מזל שהעלת אותו שוב:) במה אני יכולה להחליף את החומץ בלסמי? נורא טעים לי אך לצערי מאכלים איתו לא עושים לי טוב🙏🏻

  5. איתי הגיב:

    הכנתי את הקוסקוס עם הדלעת והמנגו. האריזה הסטנדרטית שנמכרת במקום מגוריי היא של 500 גרם. נראה לי קצת הרבה לכמות הדלעת. אגב, ויתרתי על הצנוברים הקלויים, שכן מחירם שקול בזהב. סורי!

  6. טוש הגיב:

    אני אישית התאהבתי בסלט הזה והכנתי אותו מלאן פעמים ועכשיו אין מנגו וזה קצת עצוב

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט