פלפלים ממולאים

12 תגובות לפוסט

  1. לולו הגיב:

    כמה זמן צריך לבשל עם אורז מלא?

    • אורי הגיב:

      היי לולו, לא ניסיתי אבל הייתי במקרה הזה מעדיפה לבשל את האורז המלא "חצי בישול" לפני המילוי, כדי שיהיה יותר קל להגיע לבישול מלא שלו.

  2. פלפלת הגיב:

    איזה אורז??

    • אורי הגיב:

      הי פלפלת, אני השתמשתי בפרסי קלאסי, אבל אפשר אני בטוחה גם עם בסמטי וגם עם מלא – בבישול מקדים או ממושך יותר.

  3. הדס הגיב:

    היות ואני לא בשלנית גדולה…. תמיד פחדתי מממולאים. אתמול ניסיתי את המתכון הזה ויצא פשוט מ-ע-ו-ל-ה!
    וזה גם כל כך קל!
    ההתאמות היו קלות בלבד, לא שמתי צ׳ילי ומלאתי גם קישואים עגולים.
    כולם מאד נהנו.
    וכמובן שמה שנשאר להיום בצהריים היה הרבה יותר טעים.
    תודה 🙂

  4. טינה הלוי הגיב:

    שלום אורי. במקרה ראיתי את התכנית של שי לי בשבוע שעבר ואת היית שם. היה כייף לראות סוף סוף תכנית עם הכנה של מאכלים טבעוניים. אין פשוט אין. אני מאד אשמח לשמוע שיש לך תכניות לתכנית כזאת 🙂

    המתכונים שלך נהדרים. אני אגב, מוסיפה קצת מאש לאורז, גם כי זה טעים וגם כי זה מרכיב חלבון שלם. טעים מאד מאד.

    תמשיכי להפתיע אותנו במאכלים הנהדרים.

    טינה

  5. יוני הגיב:

    באו אליי כמה חברים לביקור ואמרתי להם שאני מכין את זה (שיניתי קצת את המתכון וערבבתי אורז מלא עם בורגול וקינואה).
    הם בהתחלה זלזלו (הם לא טבעונים) ואמרו שבטח זה לא יצא טעים כמו עם המילוי הבשרי.
    לפני כמה דקות הגשתי להם את זה והממולאים חוסלו ! הם אמרו שהם גם רוצים לנסות ולבשל אוכל טבעוני, ואני נתמלאתי אור ושמחה !
    תודה רבה על המתכון 🙂

  6. שרונה גורן הגיב:

    הכנתי ויצא מעולה. תודה.

  7. מרים הגיב:

    האם ניתן להקפיא לאחר הבישול ?

    • אורי הגיב:

      היי מרים, אף פעם לא ניסיתי אבל השמועה אומרת שכן, אפשר. להפשיר לאט במקרר ואז לחמם. אם תנסי, ספרי לי!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות