סדנת בישול עם אורי שביט

פסח בפתח: סדנת בישול אביבית עם אורי שביט

מרץ 1, 2018 מאת:

לכבוד האביב שכבר מופיע סביב ולכבוד פסח שכבר ממש בפתח, אני מזמינה אתכם להצטרף אלי לערב שכולו מטעמים מהצומח!
ביום שני 19.3.18 בשעה 19:00 נתכנס בלופט מרהיב בתל אביב כדי לבשל, לטעום, להכיר, להתנסות, ללמוד, לשתף וכמובן לאכול בלי סוף מטעמים טבעוניים אביביים, מכל השפע שמעניק לנו הטבע, שיוכלו גם לשמש אתכם בערב החג (מה שאומר שכל המנות בסדנה יהיו גם ללא גלוטן).
נכין מגוון מנות טעימות, נדבר, נשתה קאווה וכמובן שנהנה יותר 🙂 יהיו שם ממרחים מעניינים, תבשילים וקציצות וכמובן שנפרד בסוף הערב עם משהו מתוק.

בסדנה ניתן יהיה לרכוש את הספר החדש "המטבח הטבעוני שלי" במחיר מבצע של 50 ש"ח בלבד!
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים
משך הסדנה 3-4 שעות
המקום – "קאסה שולוב", הרצל 97 תל אביב, קומה 2 מצד ימין. בבניין אין מעלית.
חניה ברחובות הסמוכים או בחניונים.

מעוניינים בסדנת בישול פרטית אצלכם בבית? כתבו אלי

Print Friendly, PDF & Email

תגיות: , ,

קטגוריות: פוסט נבחר

2 תגובות לפוסט

  1. חנה דטנר הדס הגיב:

    כיצד נרשמים? שני אנשים.
    תודה

    • אורי הגיב:

      היי חנה, בעמוד מופיע מנגנון רכישה, את צריכה לציין כמה מקומות רוצה ולהמשיך לתשלום. תודה!

השאר תגובה

המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש

זכויות יוצרים © 2018 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות