ריזוטו טבעוני: קטיפתי, ירוק ואביבי

2 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    אני באמצע הבישול ותוהה בליבי האם הוא צריך להתבצע על אש קטנה? בינונית? וגם, מה קורה אם אין אורז ריזוטו אלא סתם אורז בסמוי/ פרסי?

    • אורי הגיב:

      היי דנה, עובדים מעל להבה גבוהה, אני אציין זאת באמת. ולגבי האורז, המרקם של אורז לריזוטו שונה מזה של אורז אחר, בדיוק בגלל רמת העמילנים שלו, הריכוך החיצוני והנגיסות הפנימית. בקיצור, סיכוי גבוה שיהפוך לדייסה אבל מי יודע 😉

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט