ריזוטו טבעוני: קטיפתי, ירוק ואביבי

2 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    אני באמצע הבישול ותוהה בליבי האם הוא צריך להתבצע על אש קטנה? בינונית? וגם, מה קורה אם אין אורז ריזוטו אלא סתם אורז בסמוי/ פרסי?

    • אורי הגיב:

      היי דנה, עובדים מעל להבה גבוהה, אני אציין זאת באמת. ולגבי האורז, המרקם של אורז לריזוטו שונה מזה של אורז אחר, בדיוק בגלל רמת העמילנים שלו, הריכוך החיצוני והנגיסות הפנימית. בקיצור, סיכוי גבוה שיהפוך לדייסה אבל מי יודע 😉

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות