סלט קינואה עם ירקות צלויים

2 תגובות לפוסט

  1. הגר הגיב:

    למה לערבב בידיים ולא בכף? זה לא הגייני.

    • אורי שביט הגיב:

      כמובן זה כרצונך. בהרבה מאד מסעדות מערבבים בידיים, בעיקר כדי שהסלט לא "ייפול" וייערם יפה על הצלחת. אפשר כמובן עם כפפות (כשאני עבדתי במסעדת יוקרה לפני מיליון שנה זה לא היה עם כפפות). במקרה הזה אני מעדיפה בידיים כדי לא למעוך את הירקות המבושלים, אם רוחצת ידיים לפני אין עם זה שום בעיה מבחינתי

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |