הודו בתנור: קארי ירקות מהיר

2 תגובות לפוסט

  1. אורנה הגיב:

    יש לי שאלה, האם לשים את הרכיבים בתבנית פתוחה? או מכוסה/סיר קרמיקה עם מכסה? תודה

    • אורי שביט הגיב:

      היי אורנה, אני לא כיסיתי, אפשר כמובן אבל חלק מהעניין לטעמי זה שהנוזלים מצטמצמים והירקות מקבלים הקרמה עדינה כזו של קרם הקוקוס. אם את רואה שהם משחימים יתר על המידה, תניחי מלמעלה יריעה של נייר כסף (אם את לא מהנמנעים לגמרי).

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    ג'ינג'ית - מטבח ישראלי טבעוני
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט