הודו בתנור: קארי ירקות מהיר

2 תגובות לפוסט

  1. אורנה הגיב:

    יש לי שאלה, האם לשים את הרכיבים בתבנית פתוחה? או מכוסה/סיר קרמיקה עם מכסה? תודה

    • אורי שביט הגיב:

      היי אורנה, אני לא כיסיתי, אפשר כמובן אבל חלק מהעניין לטעמי זה שהנוזלים מצטמצמים והירקות מקבלים הקרמה עדינה כזו של קרם הקוקוס. אם את רואה שהם משחימים יתר על המידה, תניחי מלמעלה יריעה של נייר כסף (אם את לא מהנמנעים לגמרי).

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות