חזרה לאינדקס מתכונים

פולנטה צלויה של תירס וקשיו עם צ'ימיצ'ורי עשבי תיבול ואגוזים

[סה"כ: 1 ממוצע: 5 ]

רמת קושי

בינוני

משך הכנה

עד שעתיים

מתאים לחג

פסח

ללא גלוטן

גרסה טעימה במיוחד של המנה האיטלקית הקלאסית – קרם הקשיו העשיר מוסיף לקמח התירס מתקתקות ורכות, אותן משלים צ'ימצ'ורי אגוזי חמצמץ. אל תחמיצו.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |