סלסת מלפפונים
[סה"כ: 1 ממוצע: 4 ]
רמת קושי
קל
משך הכנה
מהיר
מתאים לחג
ראש השנה וחגי תשרי
מתאים לחג
פסח
מתאים לחג
שבת
ללא גלוטן
וריאציה שמחברת בין הסלט הרוסי-פולני עם השמיר לבין עוקצנות סחוגית לקיבוץ גלויות ירקרק. סבתא של לני לימדה אותו את הפטנט ואני מעבירה הלאה – הקפידו לסחוט היטב את המלפפונים!
חומרים:
2 מלפפונים מגורדים וסחוטים היטב מנוזלים
1/2 פלפל ירוק גדול, מנוקה מגרעינים וקצוץ דק
חופן שמיר קצוץ
מעט שמן זית
מלח ים אטלנטי, פלפל לבן
- מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
- מניחים 5 דקות לכבישה קלה ומגישים.