"ריזוטו" של אורז מלא ואספרגוס

2 תגובות לפוסט

  1. תמר הגיב:

    הי אורי מתה על הריזוטו פטנט הזה שלך!!! רוצה להכין לחג על אותו עקרון ריזוטו פטריות עם פטריות פורציני יבשות. איך היית ממליצה לעשות? תודה רבה וחג שמח

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
כנס קולינאריה מן הצומח
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות