אוכל שמח מן הצומח: סדנת בישול טבעוני, ביתי ועונתי
החלה ההרשמה לסדנת הבישול הבאה והפעם במיקום מרגש ומיוחד במינו!
הסדנה תתקיים ביום שישי 18.1.19 בשעה 10:00 – מהרו לשריין מקומות
אורי שביט משתפת בסודות מהמטבח הטבעוני שלה: איזה סוגי ממרחים הכי כיף וטעים להכין, איך מדביקים קציצה בלי צורך בביצה, ועם איזה ביס מתוק היא אוהבת לסיים את הארוחה – הכל בסדנה קלילה וכיפית שמתאימה לכוווווולם! נכין יחד מגוון של מתכונים מעניינים, נקבל טיפים, רעיונות וגיוונים וכמובן נאכל ונשתה אוכל חמים וגם טעים, ממיטב התוצרת העונתית של האדמה.
הפעם הסדנה מתקיימת במיקום מרגש במיוחד – חלל אירועים חדש בשם "האריה והתרנגול", הממוקם בקומתו השניה של בית הספר ״מפתן אלון״. האולם מתפקד כעסק חברתי, הפועל להעצמת בני נוער המתגוררים בשכונת התקווה ובשכונות הסמוכות אליה. בדומה למסעדת ״Fifteen״ הלונדונית של השף ג׳יימי אוליבר, גם כאן מועסקים בני נוער שהגיעו משלל רקעים מאתגרים, ובמסגרת פעילותם בעסק, לומדים הם את רזי מקצועות המטבח, ומסגלים מיומנויות עבודה אשר יאפשרו להם להפוך לחלק שווה מהחברה בישראל. העסק הינו מלכ״ר, וכל הכנסותיו מושקעות בתמיכה בבני הנוער המועסקים בו.
במילים אחרות – ההשתתפות בסדנה היא גם תמיכה בפעילות המבורכת של המקום הנהדר הזה, שווה 🙂
הסדנה תתקיים ביום שישי 18.1.19 בשעה 10:00 ב"האריה והתרנגול", בי"ס מפתן אלון קומה 2 (במדרגות), לח"י 66 תל אביב – ראו מפה בהמשך.
אורך הסדנה 3-4 שעות. מחיר למשתתף/ת 295 ש"ח. חניה ברחובות מסביב או בחניון הצמוד לכניסה לבית הספר.
קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. לחצו על הקישור כדי להזמין כרטיסים
ניתן יהיה לרכוש במקום את רב המכר "המטבח הטבעוני שלי" במחיר מיוחד למשתתפי הסדנה!
תגיות: סדנת חורף, האריה והתרנגול, סדנת בישול, סדנאות בישול
קטגוריות: פוסט נבחר