פשטידת ספגטי איטלקית מוקרמת

4 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    נראה מהמם! יש לך רעיון לתחליף לגבינה למי שלא גר בישראל? תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי יעל, איפה את גרה? בעיקרון גבינת סויה נייטרלית גם תעבוד, פשוט תתבלי יותר את הרוטב. עוד אופציה זה לטחון טופו לקרם ולדלל אותו במים/חלב סויה.

  2. שירה הגיב:

    היי, תודה על המתכון. מה בעצם גורם לפסטה להידבק ולהפוך לפשטידה אחידה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, הרוטב שגם מבשל את הפסטה וההידוק שלוחץ הכל יחד, זה יוצא יציב ומושלם כמו שאת רואה בתמונות 🙂 לכן חשוב שהפסטה לא תהיה מבושלת לגמרי ולהדק אותה היטב.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות