פשטידת ספגטי איטלקית מוקרמת

8 תגובות לפוסט

  1. יעל הגיב:

    נראה מהמם! יש לך רעיון לתחליף לגבינה למי שלא גר בישראל? תודה!

    • אורי שביט הגיב:

      היי יעל, איפה את גרה? בעיקרון גבינת סויה נייטרלית גם תעבוד, פשוט תתבלי יותר את הרוטב. עוד אופציה זה לטחון טופו לקרם ולדלל אותו במים/חלב סויה.

      • יעל הגיב:

        תודה רבה!! אני באנגליה ולא ראיתי פה גבינות רכות בסגנון הזה. אנסה בהחלט

        • אורי שביט הגיב:

          מחכה לשמוע איך יצא!

          • Tamar Havkin הגיב:

            גמני באנגליה. גבינת טופוטי נייטרלית תעבוד לדעתך?
            וגם-האם אפשר להכין עם פשטה מחיטה מלאה שאינה ספגטי?
            המון תודה וחג שמח X

          • אורי שביט הגיב:

            היי, אני מאמינה שכן, אבל לא השמנתית, הרכה יותר. גם לגבי הפסטה סביר שיעבוד, אבל פסטה קצרה מאד עלולה לפרק את העוגה.

  2. שירה הגיב:

    היי, תודה על המתכון. מה בעצם גורם לפסטה להידבק ולהפוך לפשטידה אחידה?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, הרוטב שגם מבשל את הפסטה וההידוק שלוחץ הכל יחד, זה יוצא יציב ומושלם כמו שאת רואה בתמונות 🙂 לכן חשוב שהפסטה לא תהיה מבושלת לגמרי ולהדק אותה היטב.

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט