דפי אורז במילוי שעועית שחורה

14 תגובות לפוסט

  1. […] אבל שממנו אפשר להכין עולם ומלואו. יתכן שנכין ביום שני דפי אורז במילוי שעועית שחורה, אבל יתכן שגם פשוט נכין אגרולס פשוטים- נטגן קצת בצל, גזר […]

    • דור הגיב:

      לאדות בסיר עם שמן? זה לא נקרא לטגן? כי מאדים עם מים… 😕

      • אורי הגיב:

        היי דור, זה נקרא לאדות מכיוון שאנחנו מבשלים-מחממים את הירקות בשמן ולא צורבים ומטגנים אותם. הבצל צריך להישאר שקוף ולא להשחים. זאת הכוונה :mrgreen:

  2. עפר הגיב:

    היי אורי,

    הכנתי פעם אחת (עם קצת שינויים 😉 ) ויצא מעולה!

    אין בעיה להכין הכל כמה שעות מראש ורק אתהאפייה לעשות ברגע האחרון, נכון?

  3. טלי הגיב:

    הכנתי ויצא פשוט טעים . מתכון גדול ! תודה רבה

  4. ורד הגיב:

    הי, תודה על המתכון!
    במה ניתן להחליף את רוטב הצילי להברשה?

  5. סמדר הגיב:

    הי,
    רוצה להכין לא חריף כדי שיתאים לילדים
    מתאים?

  6. שלי הגיב:

    יצא כל כך טעים שמבקשים שאכין כל אירוע

השאר תגובה ל טלי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות