המבורגר אורז, פטריות ועדשים

4 תגובות לפוסט

  1. נועה הגיב:

    זה אמנם לא פוסט חדש, אבל אני באופן אישי מרגישה בטוחה יותר לגשת למתכון כאשר מופיעות תחתיו תגובות של נסיינים, אז החלטתי לדווח. השתמשתי באורז בסמטי לבן רגיל ובעדשים ירוקות דווקא. הוספתי לבלילה גם חצי כפית זרעי כוסברה טחונים שהוסיפו ריח וטעם. הקציצות יצאו מדהימות, וזה היה הניסוי המוצלח ביותר שלי עד כה עם מתכונים מהבלוג. טעים טעים טעים.

  2. מורן הגיב:

    שלום אורי, הכנתי את הקציצות לפי המתכון ולמרות ששמתי כרבע עד שליש כוס שמן זית, הקציצה דיי התפרקה בסופו של דבר. מה אפשר לעשות במקרה כזה, שכבר בשלב של לפני ההכנסה לתנור אני רואה שהן לא ׳נדבקות׳? תודה, מורן

    • אורי הגיב:

      היי מורן, קצת קשה לי להבין מה בדיוק קרה, אבל הייתי מנסה להוסיף פירורי לחם או קמח כלשהו כדי לאחד את העיסה

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות