תמרים ממולאים בפיסטוקים עם טחינה גולמית

אוגוסט 2, 2012 מאת:

רועי ענתבי ואור ברי, "ברטי"

זה לא ממש קינוח, אלא יותר ממתק שכיף לסיים איתו ארוחה בלי הרגשת כבדות אבל עם טעם מתוק בפה. ה"ברטים" אילתרו אותו עבורי באחת הפעמים שנחתי אצלם כטבעונית רעבה.  כמה פשוט – ככה כיפי וטעים.

חומרים ל-10 חטיפים

10 תמרים מזן מג'הול, ללא חרצנים
100 גרם פיסטוקים קלויים, שלמים או קצוצים גס
טחינה גולמית איכותית, להגשה

+ ממלאים את התמרים המגולענים בפיסטוקים הקלויים. יוצקים על גבי צלחת מעט טחינה גולמית, מניחים את התמרים ומגישים.

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

תגובה אחת לפוסט

  1. יעל הגיב:

    מוצלח ביותר. טעם נפלא של מלוח ומתוק יחד.
    תודה!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות