באונטי טבעוני

8 תגובות לפוסט

  1. ליטל הגיב:

    מה הכוונה בשמן קוקוס ארומטי? מדובר בשמן קוקוס לבישול או אחר?

    תודה מראש! (;

    • אורי הגיב:

      היי ליטל, יש שני סוגים כללים של שמני קוקוס – יש לפחות אחד שאני מכירה שהוא עדין מאד וללא ריח של קוקוס, הוא מתאים יותר לבישול כשלא רוצים טעם וריח קוקוס באוכל (אני מכירה את זה של חברת sun line). האחרים, רובם, בעלי ארומה חזקה ולכן מאד מתאימים למשל לבאונטי 🙂

  2. נעמה הגיב:

    אני חושבת שלצורך ההגינות את צריכה לציין בצורה יותר ברורה שמדובר במתכון של דור פלד שהראה אותו בסדנא שלך,
    קצת קרדיט.

  3. אורי הגיב:

    שלום!
    יש אפשרות להחליף את שמן הקוקוס במשהו אחר? או אולי להתמש בחלב קוקוס או קרם קוקוס במתכון?

    תודה רבה!

    • אורי הגיב:

      לצערי במקרה הזה לדעתי לא – מכיוון שלשמן הקוקוס תכונה ייחודית של התגבשות בקור. המרקם לא יהיה מוצק מספיק.

  4. אלי הגיב:

    יש לי מין מחית קוקוס כבר מוכנה שאני רוצה להשתמש בה למתכון. האם אני יכולה להשמיט את התפו"א והשמן במקרה זה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות