גנאש שוקולד מריר, עוגיית תבלינים ופירות מקורמלים

10 תגובות לפוסט

  1. נעמה הגיב:

    היי,
    יש בחנויות כמה מוצרים הנושאים את השם קרם קוקוס עם אחוזי שומן שונים.
    כמה אחוזי שומן נדרשים מקרם הקוקוס בו השתמשתם?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      היי נעמה, למיטב ידיעתי מוצר בשם "קרם קוקוס" הוא בדרך כלל אותו מוצר – זה האחוז הגבוה ביותר של שומן, מהמיצוי הראשון של הפרי והוא גם סמיך יותר. האחרים הם "חלב", "נוזל" או "מי קוקוס" – להם באמת יש אחוזי שומן שונים, בהתאם לשלבי המיצוי של הכנתם. כאן משתמשים בקרם, השמן יותר.

  2. הילה הגיב:

    היי,
    אני מעוניינת להכין את העוגיות הסופ"ש אבל לא תהיה לי ככל הנראה נגישות לחנות טבע עד אז ואין לי מהיכן להשיג פולי קקאו.
    האם יש משהו שיכול להחליף את זה במתכון?
    (דרך אגב אם זה עוזר,יש לי קקאו רגיל)

    תודה! 😀

    • אורי הגיב:

      היי הילה, את יכולה להוסיף כף אבקת קקאו ולהשמיט את הפולים – זה כמובן לא אותו אפקט, אבל יהפוך את העוגיות ליותר "שוקולדיות" אם בא לך.

  3. ליאור הגיב:

    נראה נהדר. לכמה מנות זה מספיק?
    הפירות אמורים להיות חמים מהתנור או יכולים לחכות כמה שעות?

  4. גיל הגיב:

    האם אפשר להשתמש בחלב קוקוס במקום בקרם קוקוס לגאנש?

    • אורי הגיב:

      אפשר, אך הוא דליל יותר ושומני פחות, לכן כדאי להשתמש בפחות כדי שהתערובת לא תתקבל דלילה מדי.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות