בצלים ממולאים באורז ועגבניות ברוטב סילאן ולימון

8 תגובות לפוסט

  1. אור הגיב:

    הי אורי, אני עכשיו בשלב המילוי וחשבתי על זה, שעתיים בישול זה לא יותר מדי בשביל כמות כזאת של נוזלים? אני כבר רואה את עצמי (כרגיל) יושב בחדר, מריח משהו שרוף ונותן ספרינט למטבח כדי לכבות את האש ?
    בנוסף, האם לאחר הוספת המים, מכסים את הסיר?
    תודה רבה 🙂

  2. מיכל הגיב:

    יצא נחמד, גם לא טבעונים פרגנו, תודה לך

  3. ציפי הגיב:

    טעים להפליא. תודה!

השאר תגובה ל אורי שביט

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות