פעמיים כי טופו: גלילות חצילים וזוקיני

6 תגובות לפוסט

  1. עינב הגיב:

    אם אני מכינה את זה ערב קודם ושומרת במקרר, כדאי לחמם לפני ההגשה?

  2. יורם הגיב:

    הגלילות לא מתפרקות בתנור ? לאחר שמוציאים מהתנור

  3. נועה הגיב:

    האם אפשר להכין מראש ולהקפיא? אם כן, מה ההליך לפני ההגשה?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |