בתבנית אחת: קדרת קיץ ים תיכונית

2 תגובות לפוסט

  1. אדוה הגיב:

    האם לא כדאי להתחיל את האפייה עם כיסוי כדי שהטעמים יישמרו בפנים והתבשיל לא יהיה יבש?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |