מערבבים ולתנור: מאפינס בננה, קינמון ושוקולד

4 תגובות לפוסט

  1. מירה תלם הגיב:

    רוצה להכין אבל בלי טעמי קוקוס….. כהרגלי…
    כל שמן צימחי אחר יהיה טוב?
    וחלב, יכול להיות סויה/שקדים?

    • אורי הגיב:

      היי מירה אהובה, יש שמן קוקוס מזוכך שאין לו טעם קוקוסי בכלל! אבל אשאל את כותב המתכון לגבי החלפתו. לגבי החלב – לדעתי אין בעיה להשתמש במה שמעדיפה, שימי לב שלא יהיה חלב ממותק כי זו בעצם תוספת סוכר.

      • רוהאן פלאות הגיב:

        הי מירה! כאן רוהאן, מה שלומך?

        לגבי שמן – בעיני אין שמן בלי טעם, ואני פחות אוהב קנולה / זית / אבוקודו במאפים שלי – אבל זה באמת עניין של טעם, אני מאמין שבמרקם זה לא יפגע.

        לגבי החלב – אפשר, אבל להערכתי התוצאה תהיה פחות עשירה מאחר וחלב הקוקוס שמן וזה תורם ללחות של המאפה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות