מערבבים ולתנור: מאפינס בננה, קינמון ושוקולד

4 תגובות לפוסט

  1. מירה תלם הגיב:

    רוצה להכין אבל בלי טעמי קוקוס….. כהרגלי…
    כל שמן צימחי אחר יהיה טוב?
    וחלב, יכול להיות סויה/שקדים?

    • אורי הגיב:

      היי מירה אהובה, יש שמן קוקוס מזוכך שאין לו טעם קוקוסי בכלל! אבל אשאל את כותב המתכון לגבי החלפתו. לגבי החלב – לדעתי אין בעיה להשתמש במה שמעדיפה, שימי לב שלא יהיה חלב ממותק כי זו בעצם תוספת סוכר.

      • רוהאן פלאות הגיב:

        הי מירה! כאן רוהאן, מה שלומך?

        לגבי שמן – בעיני אין שמן בלי טעם, ואני פחות אוהב קנולה / זית / אבוקודו במאפים שלי – אבל זה באמת עניין של טעם, אני מאמין שבמרקם זה לא יפגע.

        לגבי החלב – אפשר, אבל להערכתי התוצאה תהיה פחות עשירה מאחר וחלב הקוקוס שמן וזה תורם ללחות של המאפה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות