מתכון בסיס: לחמניות סיניות מאודות (באו-באן)

11 תגובות לפוסט

  1. אלה מורן הגיב:

    נשמע מתכון שאני ממש רוצה לנסות רק שאין לי מכשיר של בצק, אפשר ללוש אותו ביד או שזה ייקח מלא זמן?

    תודה,
    אלה.

  2. רוית הגיב:

    יש אפשרות להכין את הלחמניות האלו עם קמח נטול גלוטן? מישהו ניסה? 😕

  3. אוגו הגיב:

    מי יודעת? 🙄 מי ניסתה? עם קמח מלא או כוסמין??
    אשמח לקבל הנחייה להמרת המתכון לקמח מלא
    תודה

  4. ליאור הגיב:

    לא הצליח לי, אחרי 9 דקות אידוי הבצק היה עדיין רך וחי לא היה מוכן.
    משהו יכול לומר למה ?

    • אורי הגיב:

      יכול להיות שהרתיחה לא היתה מספיק חזקה? או שיצרת באנים גדולים יחסית? זה אמור להיות מספיק.

  5. אתי הגיב:

    האם אפשר לאדות את הלחמניות בסיא אידוי של קוסקוס?

  6. גילי הגיב:

    הי אורי,
    האם אפשר להכין את הלחמניות יום לפני ההגשה?או שהן הופכות קשות?

    • אורי הגיב:

      היי, פחות מומלץ.. לדעתי המרקם אכן ייפגע. אולי את הבצק אפשר להכין לילה מראש ולהחזיק במקרר.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות