מתכון בסיס: לחמניות סיניות מאודות (באו-באן)

13 תגובות לפוסט

  1. אלה מורן הגיב:

    נשמע מתכון שאני ממש רוצה לנסות רק שאין לי מכשיר של בצק, אפשר ללוש אותו ביד או שזה ייקח מלא זמן?

    תודה,
    אלה.

  2. רוית הגיב:

    יש אפשרות להכין את הלחמניות האלו עם קמח נטול גלוטן? מישהו ניסה? 😕

  3. אוגו הגיב:

    מי יודעת? 🙄 מי ניסתה? עם קמח מלא או כוסמין??
    אשמח לקבל הנחייה להמרת המתכון לקמח מלא
    תודה

  4. ליאור הגיב:

    לא הצליח לי, אחרי 9 דקות אידוי הבצק היה עדיין רך וחי לא היה מוכן.
    משהו יכול לומר למה ?

    • אורי הגיב:

      יכול להיות שהרתיחה לא היתה מספיק חזקה? או שיצרת באנים גדולים יחסית? זה אמור להיות מספיק.

  5. אתי הגיב:

    האם אפשר לאדות את הלחמניות בסיא אידוי של קוסקוס?

  6. גילי הגיב:

    הי אורי,
    האם אפשר להכין את הלחמניות יום לפני ההגשה?או שהן הופכות קשות?

    • אורי הגיב:

      היי, פחות מומלץ.. לדעתי המרקם אכן ייפגע. אולי את הבצק אפשר להכין לילה מראש ולהחזיק במקרר.

  7. איימי הגיב:

    היי, האם אפשר להשתמש בסיר רגיל?

    • אורי שביט הגיב:

      אפשר – שמים קערה הפוכה חסינת חום בתוך הסיר ועליה צלחת. את הלחמניות מניחים על הצלחת וסוגרים מעליהן את המכסה של הסיר (מקווה שזה מובן).

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |