ביס מושלם: ספייסי טופו באו באן

7 תגובות לפוסט

  1. סיגלית הגיב:

    לא היתה לי סבלנות לחכות אז הכנתי את הטופו עם המרינדה. יצא מצויין! נשארה מרינדה, מה כדאי להכין איתה חוץ מטופו?

    • אורי שביט הגיב:

      איזה כיף! הדבר הראשון שעולה לי לראש זה חצילים.. אבל נראה לי שעוד מלא דברים! גם זוקיני ואפילו להשתמש כמין רוטב לקטניות (שעועית שחורה יהיה אשששש, אפילו מקופסא ולשטוף אותה ולהוסיף לרוטב)

        • אסנת הגיב:

          האם אפשר להכין את הבצק מראש ולשמור במקרר/מקפיא?

          • אורי שביט הגיב:

            היי אסנת, במקרר אפשר לשמור לזמן מוגבל, מכיוון שהתפיחה אמנם תאט אבל עדיין תמשיך. כך שאם את מתכוונת לדחות את ההכנה ביום מיום-יומיים, עדיף להכין אחרי תפיחה ראשונה בצורה של הכדורים, להקפיא אותם ולהפשיר לפני ההכנה.

        • מיטל הגיב:

          הלחמניות יצאו מעולה! מתכון פשוט ומדוייק.
          את הטופו אחרי השרייה, ציפיתי בקורנפלור וטיגנתי.נעשה קראסט מגניב. מוציאה מהמחבת, מצמצמת את הרוטב של המרינדה ומחזירה את הטופו.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות