ביס מושלם: ספייסי טופו באו באן

5 תגובות לפוסט

  1. סיגלית הגיב:

    לא היתה לי סבלנות לחכות אז הכנתי את הטופו עם המרינדה. יצא מצויין! נשארה מרינדה, מה כדאי להכין איתה חוץ מטופו?

    • אורי שביט הגיב:

      איזה כיף! הדבר הראשון שעולה לי לראש זה חצילים.. אבל נראה לי שעוד מלא דברים! גם זוקיני ואפילו להשתמש כמין רוטב לקטניות (שעועית שחורה יהיה אשששש, אפילו מקופסא ולשטוף אותה ולהוסיף לרוטב)

        • אסנת הגיב:

          האם אפשר להכין את הבצק מראש ולשמור במקרר/מקפיא?

          • אורי שביט הגיב:

            היי אסנת, במקרר אפשר לשמור לזמן מוגבל, מכיוון שהתפיחה אמנם תאט אבל עדיין תמשיך. כך שאם את מתכוונת לדחות את ההכנה ביום מיום-יומיים, עדיף להכין אחרי תפיחה ראשונה בצורה של הכדורים, להקפיא אותם ולהפשיר לפני ההכנה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות