לחמניות המבורגר מושלמות

20 תגובות לפוסט

  1. מונה הגיב:

    נראות נהדרות ונגמר בבית הלחם הטרי, אין מיקסר – אז כמה זמן ללוש ביד כדי שיצאו אווריריות?
    שואלת כי יודעת שלפעמים לישה כמה שיותר ארוכה רק מיטיבה עם בצק ולפעמים לא, האם פה ללוש הרבה זמן זה טוב?

    • אורי שביט הגיב:

      היי מונה, צריך ללוש בערך חמש דקות בדיוק כמו עם המיקסר, עד שהבצק מפסיק להיות דביק והופך גמיש ונוח לעבודה. רק אם צריך מוסיפים מעט קמח. בהצלחה!!

      • מונה הגיב:

        תודה רבה יקרה על המענה המהיר, הולכת להכין בשבת, התקופה מעודדת לקיחת אתגרים ואם אני רוצה ביונד בלחמניה אז אצטרך להשקיע :).

      • ליטל הגיב:

        היי, אשמח לדעת האם אפשר להשתמש רק בקמח לבן רגיל לכל המתכון? מכיוון שאין לי קמח רב תכליתי או קמח כוסמין.

  2. נעמה הגיב:

    הכנו ויצא פשוט מעולה, תודה!

  3. שי הגיב:

    היי
    אפשר להחליף לקמח כוסמין לבן?

  4. אלכס הגיב:

    היי!
    המתכון יצא בתזמון מושלם, הכנתי אתמול בפעם הראשונה וגם בלי מיקסר. כל כך קל וטעים!
    תודה רבה

  5. אנונימי.ת הגיב:

    האם אפשר להשתמש אך ורק בקמח לבן רגיל (במקום הקמח המלא)?

  6. אליאן הגיב:

    חילקתי את הבצק ל 6 שיתאים בדיוק לביונד. יצאו מעולה!!! תודה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות