קובה פטריות ובצל במרק צבע אדום

4 תגובות לפוסט

  1. מירי בן מלכה הגיב:

    אורי בוקר טוב
    אחרי כל העבודה המייגעת הקובות התפרקו לי לגמרי בסיר . איפה טעיתי? לא שמתי מספיק קמח חומוס או הקטנתי את האש מהר מדי? בתודה מראש מירי 😥

    • אורי הגיב:

      היי מירי, אין לי מושג! אם עקבת בדיוק אחרי ההוראות זה אמור להצליח.. יכול להיות שלא הידקת מספיק את הקובות? או שבאמת הנוזלים לא בעבעו ברתיחה?

      • רבקה הגיב:

        יש משהו אחר שאפשר לשים במקום קמח חומוס?

        • אורי הגיב:

          האמת שלא ניסיתי עם קמח אחר, אפשר לחפש מתכון שבו המעטפת היא מבוססת סולת. בדרך כלל אלה האופציות 🙂

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |