ניוקי טבעוני של זכאים

7 תגובות לפוסט

  1. עידן הגיב:

    תודה רבה, יצא מעולה!

  2. תומר הגיב:

    אם משתמשים ב100 ג שקדיה במקום השקדים במתכון השמנת. זה עובד מצוין גם, ניסיתי 🙂

  3. טניה הגיב:

    2 פלפלים חריפים על 15 עגבניות…
    עשיתי חצי פלפל 1 על 8 עגבניות, יצא חריף אש!!!
    פיניתי כמעט הכל ואוספתי עוד 8 עגבניות בכדי לדלל את הטעם החריף ועדיין יצא פיקנטי, שהילדים לא היו יכולים לאכול.
    בנוסף הייתי רוצה לדעת באיזה מסעדה מגישים את זה, בכדי לטעום את מנה המקורית של השף ולדעת עם מה מגישים אותה.
    תודה

    • אורי שביט הגיב:

      היי טניה, אני חוששת שהמנה הזו כבר לא מוגשת היום בשום מקום, היא הוגשה בעבר במסעדת זכאים.. לגבי החריפות, זה בהחלט עניין של טעם ובעיקר של הפלפלים, החריפות שלהם יכולה להשתנות משמעותית בהתאם לעונה ולזן הספציפי, כנראה שאלה היו מאד חריפים. אם הילדים ממש לא אוכלים פיקנטי, תמיד אפשר להוציא את הפלפלים לגמרי או להגיש בצד למי שרוצה להוסיף.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות