ניוקי בקרם חצילים קלויים ורוטב עגבניות טרי

3 תגובות לפוסט

  1. גל הגיב:

    המרקם של רוטב העגבניות יצא לי נורא דליל והוא נבלע קצת במנה ובקושי הורגש

    • אורי הגיב:

      היי, אני מניחה שזה תלוי בעיקר בעגבניות. אם הן מלאות מיץ ופחות "גוף" זה יכול לצאת דליל.. אולי אפשר לרוקן חלק מהמיץ לפני הגירוד או אפילו את כולו.

  2. נניש הגיב:

    חבר שלי הכין ויצא כל כך טעיםםםםםם!!!! תודה רבה!!!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות