ניוקי בקרם חצילים קלויים ורוטב עגבניות טרי

7 תגובות לפוסט

  1. גל הגיב:

    המרקם של רוטב העגבניות יצא לי נורא דליל והוא נבלע קצת במנה ובקושי הורגש

    • אורי הגיב:

      היי, אני מניחה שזה תלוי בעיקר בעגבניות. אם הן מלאות מיץ ופחות "גוף" זה יכול לצאת דליל.. אולי אפשר לרוקן חלק מהמיץ לפני הגירוד או אפילו את כולו.

  2. נניש הגיב:

    חבר שלי הכין ויצא כל כך טעיםםםםםם!!!! תודה רבה!!!

  3. נועה הגיב:

    הכנתי יצא מגניב! רעיונות לשאריות קרם החצילים??

השאר תגובה

    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    המטבח הטבעוני שלי
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט