יום עצמאות טבעוני: טיפים ורעיונות לחגיגה בלי בשר

6 תגובות לפוסט

  1. הילה הגיב:

    הי
    האם אפשרי לחתוך את הירקות והטופו, לשים אותם בהשרייה ורק מחר לשפד אותם?
    תודה רבה (:

  2. סיגל הגיב:

    היי 🙂
    מנגל טבעוני פעם ראשונה וזה נראה המם בטירוף!
    שיפודי סייטן וטופו, כמה זמן על האש?
    סטייקים מסייטן, כמה זמן על האש?
    תודה וחג שמח!

    • אורי הגיב:

      היי, לגבי טופו זה באמת עניין של דקות. אני מניחה שסייטן ישמח לקבל מעט יותר זמן צלייה, אבל בגדול משך הצלייה הוא קצר, בעיקר בשביל חימום ומרקם.

  3. נאוה טולדנו הגיב:

    היי, יש לי שאלה לגבי סייטן. שמעתי שאינו ממש בריא. האם נכונה השמועה ולמה? האם יש לו תחליף אחר מלבד טופו?

    • אורי הגיב:

      היי נאוה, אני לא תזונאית אבל ממה שאני יודעת סייטן הוא בסך הכל בסדר – מדובר בחלבון חיטה, אם את לא רגישה לגלוטן הוא יכול להיות מקור לחלבון (לא יחיד כמובן, מומלץ לגוון בקטניות ודגנים נוספים). זה נכון שחלבונים אחרים מהצומח כמו קטניות (טופו עשוי גם מקטניות – סויה) עשירים יותר ממנו בחומרים מזינים. אם את מחפשת חומר גלם מוצק כ"מנה עיקרית" אז טופו בהחלט יכול להיות טוב, גם קציצות מעדשים, חומוס וקטניות אחרות, טמפה (עוד מוצר שעשוי מסויה) – תוכלי למצוא מתכונים כאלה באתר.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות