עוגת שזיפים אפוייה ונהדרת של סבתות

25 תגובות לפוסט

  1. דנה הגיב:

    נראה מהמם ובדיוק מה שבא לי להכין:) כתבת תבנית 26, האם מתאים לתבנית פאי או לתבנית גבוהה יותר?

  2. הילה הגיב:

    הי חלב קוקוס הכוונה לזה שבקרטון כמו שמכינים קארי?

  3. זוהר הגיב:

    וואו! הכנתי, ויצא מצוין! וממש פשוט:) שידרגתי עם נקטרינות ודובדבנים ויצא מעולה.
    רק שאלה: אם רוצים טעם פחות "קוקוסי", שמן קנולה וחלב טבעוני אחר יעשו את העבודה לדעתך?

  4. הילה הגיב:

    הי תנור על טורבו?

  5. דורית הגיב:

    תודה רבה מאוד על מתכונים נפלאים. השתמשתי בקמח כוסמין והחלפתי את התפוח באגס (אין תפוח בבית) ובמקום הנוזלים הוספתי כוס קרם קוקוס. יצאה נפלא. שוב תודה רבה ושבת שלום. 🙂

  6. ענת הגיב:

    מה אפשר במקום תפוח אם חסר?

    • אורי הגיב:

      סליחה על העיכוב, לא הייתי בארץ.. אני מניחה שהסתדרת אבל אולי אגס מוצק היה עושה את העבודה.

  7. תהלה שמש הגיב:

    יצא מושלם! עשיתי עם קמח כוסמין וחצי כוס מייפל במקום הסוכר. (יש לנו עץ מלא שזיפים וזה פתרון מושלם לעונה)

  8. קרן הגיב:

    נראה מצוין. האם אפשר לעשות אותה לדעתך ללא גלוטן? (או – מה במקום הקמח?…). תודה.

  9. לי הגיב:

    אני הכנתי עם שמן קנולה פשוט ויצא מעולה. תודה

  10. מאי הגיב:

    היי, הכנתי אותה.פעם אחת והיא מושלמת רק כל הלילה הבטן.הייתה הפוכה/: חשבתי אולי שמתי יותר מדי א.אפייה, רשמת שקית אפשר אולי פחות?

    • אורי הגיב:

      היי מאי, אני חושבת שזה לא קשור לאבקת האפייה, אם כבר אולי השזיפים לא באו לך בטוב 🙂 ואולי זה בכלל לא היה קשור לעוגה?

  11. קרן הגיב:

    האם נראה לך שניתן להחליף את השזיפים באגסים? תודה.

  12. מילה הגיב:

    עוגה מעולה!!
    במקום רסק תפוחים השתמשתי בכף זרעי צ'יה מושרים בכוס מים, במקום חצי כוס חלב קוקוס השתמשתי בסך הכל בכוס חלב סויה. שמתי המון שזיפים, עשרה לפחות. הוספתי גם כחצי כוס שבבי קוקוס. יצא מעולה, כולם אהבו!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות