קינוחי פלאות: ריבועי קרמל אגוזים עם מלח מבורך

10 תגובות לפוסט

  1. חן הגיב:

    זה 100 גרם רסק תפוחים? התבלבלתי ?

  2. רוני הגיב:

    היי, אפשר להחליף את שמן הקוקוס בשמן אחר? באיזה יחס?

    • רוהאן הגיב:

      הי. ההתנסויותשלי עם שמנים אחרים באפייה לפני שמן הקוקוס היו די אומללות, אז אין לי ממש תובנות בונות בנושא. אני מניח שאפשר לנסות ולבדוק עם אחרים, רק קשה לי לומר איך זה ישפיע על המרקם (ש. קוקוס מתקשה בטמפ החדר) ובעיקר על הטעם – כל שמן בא עם הטעם שלו…

  3. תמר נמורה הגיב:

    שלום האם ניתן להחליף את הסילאן בסירופ מייפל?תודה על האור המתוק שאת מביאה אל ביתנו אפילו הקאובויי שלי נהנה ..תמר

  4. שרה הגיב:

    מתכון מהמם!
    שאלה לגבי הקרמול
    לאחר הוספת השמן קוקוס, הסוכר והסילאן איך יודעים שזה מקורמל?
    איך זה צריך להראות?

    • אורי הגיב:

      זה ייראה כמו נוזל בצבע חום ענברי מבעבע – היזהרי לא לשרוף אותו ולהוסיף את קרם הקוקוס בזהירות שלא ישפריץ 🙂

  5. שמעון הגיב:

    מה זה מלח מבורך ?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות