קינוחי פלאות: ריבועי קרמל אגוזים עם מלח מבורך

10 תגובות לפוסט

  1. חן הגיב:

    זה 100 גרם רסק תפוחים? התבלבלתי ?

  2. רוני הגיב:

    היי, אפשר להחליף את שמן הקוקוס בשמן אחר? באיזה יחס?

    • רוהאן הגיב:

      הי. ההתנסויותשלי עם שמנים אחרים באפייה לפני שמן הקוקוס היו די אומללות, אז אין לי ממש תובנות בונות בנושא. אני מניח שאפשר לנסות ולבדוק עם אחרים, רק קשה לי לומר איך זה ישפיע על המרקם (ש. קוקוס מתקשה בטמפ החדר) ובעיקר על הטעם – כל שמן בא עם הטעם שלו…

  3. תמר נמורה הגיב:

    שלום האם ניתן להחליף את הסילאן בסירופ מייפל?תודה על האור המתוק שאת מביאה אל ביתנו אפילו הקאובויי שלי נהנה ..תמר

    • אורי הגיב:

      כן, הייתי מפחיתה מעט את הכמות אם מדובר במייפל טבעי, מכיוון שהוא יותר דליל בדרך כלל.

  4. שרה הגיב:

    מתכון מהמם!
    שאלה לגבי הקרמול
    לאחר הוספת השמן קוקוס, הסוכר והסילאן איך יודעים שזה מקורמל?
    איך זה צריך להראות?

    • אורי הגיב:

      זה ייראה כמו נוזל בצבע חום ענברי מבעבע – היזהרי לא לשרוף אותו ולהוסיף את קרם הקוקוס בזהירות שלא ישפריץ 🙂

  5. שמעון הגיב:

    מה זה מלח מבורך ?

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    ג'ינג'ית - מטבח ישראלי טבעוני
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט