קראנץ שוקולד מופלא למשקיענים

12 תגובות לפוסט

  1. הדס לובין הגיב:

    היי! האם אפשר להכין את הבצק יום מראש? כולל הכריכה? להשאיר את המילוי, עיצוב עוגה ואפייה ליום לאחר מכן?

  2. ליאת חפץ הגיב:

    טוב…זה באמת מלא שלבים אבל מתכון היסטרי!!! טעים כמו ענן של שוקולד
    טרחתי עליו ולא ויתרתי על שום שלב , במשך יומיים.. כי נכנס הלילה… יצא מושלם!!

  3. מרים הגיב:

    בהכנה של ראש העיסה מה הכוונה שמפזרים את 100 גר קמח הנוספים? פשוט לפזר מעל בלי לערבב עם העיסה?

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    ג'ינג'ית - מטבח ישראלי טבעוני
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2021 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט