קראנץ שוקולד מופלא למשקיענים

10 תגובות לפוסט

  1. הדס לובין הגיב:

    היי! האם אפשר להכין את הבצק יום מראש? כולל הכריכה? להשאיר את המילוי, עיצוב עוגה ואפייה ליום לאחר מכן?

  2. ליאת חפץ הגיב:

    טוב…זה באמת מלא שלבים אבל מתכון היסטרי!!! טעים כמו ענן של שוקולד
    טרחתי עליו ולא ויתרתי על שום שלב , במשך יומיים.. כי נכנס הלילה… יצא מושלם!!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות