קראנץ שוקולד מופלא למשקיענים

12 תגובות לפוסט

  1. הדס לובין הגיב:

    היי! האם אפשר להכין את הבצק יום מראש? כולל הכריכה? להשאיר את המילוי, עיצוב עוגה ואפייה ליום לאחר מכן?

  2. ליאת חפץ הגיב:

    טוב…זה באמת מלא שלבים אבל מתכון היסטרי!!! טעים כמו ענן של שוקולד
    טרחתי עליו ולא ויתרתי על שום שלב , במשך יומיים.. כי נכנס הלילה… יצא מושלם!!

  3. מרים הגיב:

    בהכנה של ראש העיסה מה הכוונה שמפזרים את 100 גר קמח הנוספים? פשוט לפזר מעל בלי לערבב עם העיסה?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות