"טארט טאטן" של תרד טורקי ועגבניות

2 תגובות לפוסט

  1. מישהי הגיב:

    הי, ניסיתי את המתכון. יצא נחמד אבל הפינקו בתחתית התבנית נהיו מעין דייסה\עיסה רטובה.
    איך להימנע מזה פעם הבאה?
    טמפ גבוהה יותר? משהו אחר ב"תוכנית" של התנור (השתמשתי בחימום מלמטה ולמעלה), לשים את התבניות במקום אחר בתנור (שמתי נמוך יחסית)?

    אני חושבת שאנסה להכין את התערובת תרד מראש ולהקפיא (לא קשור לבעיית העיסה, סתם כי יש לי תרד ואני לא חושבת שהוא יחזיק עד שבוע הבא). את חושבת שזה יעבוד?

    תודה רבה, יש לך מתכונים נפלאים.

    • אורי הגיב:

      תודה רבה! מוזר, אין לי הסבר לזה.. לגבי תערובת התרד אין בעיה להקפיא, אבל סיכוי שהיא תפריש נוזלים אז כדאי לסחוט היטב אחרי ההשריה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות