"טארט טאטן" של תרד טורקי ועגבניות

2 תגובות לפוסט

  1. מישהי הגיב:

    הי, ניסיתי את המתכון. יצא נחמד אבל הפינקו בתחתית התבנית נהיו מעין דייסה\עיסה רטובה.
    איך להימנע מזה פעם הבאה?
    טמפ גבוהה יותר? משהו אחר ב"תוכנית" של התנור (השתמשתי בחימום מלמטה ולמעלה), לשים את התבניות במקום אחר בתנור (שמתי נמוך יחסית)?

    אני חושבת שאנסה להכין את התערובת תרד מראש ולהקפיא (לא קשור לבעיית העיסה, סתם כי יש לי תרד ואני לא חושבת שהוא יחזיק עד שבוע הבא). את חושבת שזה יעבוד?

    תודה רבה, יש לך מתכונים נפלאים.

    • אורי הגיב:

      תודה רבה! מוזר, אין לי הסבר לזה.. לגבי תערובת התרד אין בעיה להקפיא, אבל סיכוי שהיא תפריש נוזלים אז כדאי לסחוט היטב אחרי ההשריה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות