טבעוני פיקס

21 תגובות לפוסט

  1. עידו הגיב:

    נראה מעולה!
    בהחלט שווה נסיעה לצפון, יאממי.
    שני המתכונים הולכים נהדר בגלל השילוב של הפטריות והאספרגוס שנותנים ארומה וטעם אדמתי. שרדונה ופינו נואר מבורגון יכלו פה נהדר!

  2. אורלי הגיב:

    יכול להיות שאכלת יותר טוב מאיתנו???

  3. yasmin הגיב:

    אורי תודה רבה על המתכונים והתמונות המעלפות! (במיוחד זאת שלך ;))
    מומלץ בחום להוסיף לריזוטו חלב קוקוס רותח (מוסיף טעם ותורם למרקם המוקרם), שום כתוש ומעט מוסקט.
    יוצא מושלם!

  4. גלעד הגיב:

    את עושה שרות נהדר!
    תודה

  5. הילה הגיב:

    וואו, תודה! חייבת לנסות את הריזוטו. אם כי עלי להודות שקשה לאכול ריזוטו אחרי שטועמים את הריזוטו האלוהי של קנדל 79 (המסעדה הטבעונית הטובה בניו-יורק, ואולי הטובה בעולם):
    http://www.candle79.com/

  6. נעה הגיב:

    נוף מושלם, מזג אויר חורפי וכייפי, ואוכל מצויין.
    כיף לקרוא את הטורים שלך, ופי כמה כשהם על הבית האהוב 🙂

  7. אסף הגיב:

    זה רק הולך ומשתפר מפעם לפעם!!!!
    פוסט מעולה מעורר תאבון ומשכיל!
    תודה
    אסף

  8. אלף הגיב:

    שני המתכונים נקראים נהדר.
    שאלה לגבי הריזוטו – האם מכסים או לא מכסים את הסיר בין הבחישות?

  9. ליאור הגיב:

    אורי אני רוצה ללכת למסעדה איתך. 🙂

  10. עלמה הגיב:

    ומה היא הגלידה הזו שיש בתמונה? זה סורבה?

    • אורי הגיב:

      סורבה מוחלט 🙂 הסורבה הכי טעים, עם זאת, הוגש דווקא כמרענן חיך – אשכולית אדומה וקאמפרי. ממממ!

  11. יעל הגיב:

    איזה יופי! כבר שלושה ימים שאני מנסה להכין ריזוטו עם ערמונים ומשהו קורה. הייתכן שחיכיתי למתכון המרהיב שלך ושל בועז…?
    סחתיין!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות