אטריות אורז עם פטריות שיטאקי שחורות, חצילים וטופו

8 תגובות לפוסט

  1. גלית הגיב:

    מה זה רוטב פטריות אסייתי?

  2. מרב הגיב:

    אורי, סליחה על השאלה: לקלף או לא לקלף את החצילים?

  3. תגיל הגיב:

    המתכון נראה נהדר. מה היית מציעה במקום חצילים, למי שממש לא סובל חצילים?

  4. שרון הגיב:

    היי 🙂
    כתבת בפתיחה של המתכון, בסוגריים, רק להקפיד להשאיר את החול בחוץ (על מי ההשרייה של הפטריות). אני בדרך כלל שופכת את כל המים לתבשיל.. לא חשבתי שעלול להיות בו חול.
    החול שוקע למטה? כלומר, איך מקפידים להשאיר את החול בחוץ?
    תודה!

    • אורי הגיב:

      כן הוא שוקע למטה, הוא יוצא לפעמים בין קפלי הפטריות היבשות כשהן מתרככות. אז פשוט לא יוצקת ממש הכל.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות