סושי טבעוני: טעים, בריא וצבעוני

12 תגובות לפוסט

  1. D! פה הגיב:

    בקיץ אכלתי סושי טבעוני נא לחלוטין, שככזה גם אינו מכיל אורז.
    השפית הייתה יפנית למהדרים שחיה בצרפת ומנהלת מסעדה טבעונית ותחליף האורז היה עשוי אגוזים שונים. בטעימה ראשונה, אני מודה, זה היה מוזר מאד, אבל עד לסוף הרול כבר ביקשתי עוד אחד.

  2. אורנה אשכנזי הגיב:

    אבקש להפסיק לקבל עידכונים

  3. יואב הגיב:

    ממליץ בחום על המסעדה. אוכל שם באופן קבוע ונהנה מאוד. ממליץ על הקומבינציה השלישית.

  4. לילך הגיב:

    אם אין לי חומץ אורז ? יש לי רק סויה, טריאקי, טמארי וחומץ בלסמי אפשרי להיכן את התכון?

  5. נגה הגיב:

    שלום ותודה על המתכונים הנהדרים. אפשר שמן אחר בשביל המיונז?

    • שרה הורניק הגיב:

      המתכון למיונז יעבוד עם כל שמן נוזלי, עדיף לבחור כזה שהוא ניטרלי בטעמו (כמו שמן חמניות, סויה, חריע וכו').

  6. טל הגיב:

    השילובים של מילוי וציפוי הסושי ממש מעולים! נהנינו מכל ביס. תודה?

  7. מרגו הגיב:

    למה אין בארץ כאלה כמו beyond sushi?
    זה המתכון הכי קרוב שמצאתי
    http://www.makesushi.com/vegan-sushi-roll-recipe/

    • אורי שביט הגיב:

      היי מרגו, לא הבנתי בדיוק את השאלה.. גרין רול דווקא מציעים כמה סוגים של סושי בסגנון הזה (ההשראה שלהם היתה ביונד סושי..) ויש עכשיו עוד סושיה טבעונית שנפתחה בבן יהודה בתל אביב אם אני לא טועה.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות