מהכפר לעיר: שלושה מתכונים מיתולוגיים של משק ברזילי

7 תגובות לפוסט

  1. רחל הגיב:

    שאלה
    האם במתכון של המבורגר מכוסמת הכוונה ל 700 גר כוסמת לפני הבישול ?
    או אחרי.
    אם אחרי אז כמה זה בגרם כוסמת יבשה ?

    המון תודות רחל

  2. הדס הגיב:

    משהו שגוי במתכון של עוגת התפוחים.
    רשום במתכון 350 גרם טחינה גולמית, וכשהוספתי אותה הבצק הפך למרק לגמרי… הייתי צריכה פחות או יותר להכפיל את כמות הקמח כדי שהוא יהפוך למשהו שאפשר בכלל להוציא מקערת המיקסר ולעשות ממנו כדור (ועדיין היה רך מאד, אבל לפחות היה בר ביצוע כבר).
    בנוסף – חמאת הקוקוס וסוכר הקנים במחבת לא נמסו בכלל.
    את הסיבוב הראשון נאלצתי לזרוק אחרי שזה פשוט נשרף מרוב שחיכיתי שזה יימס (ערבבתי כל הזמן, אני יודעת להכין קרמל ולא נשרף לי אף פעם, אז זה לא בגלל שלא השגחתי או לא טיפלתי בזה נכון).
    אחרי שזרקתי את הסוכר השרוף (עדיין גבישי ומסרב להפוך לקרמל נוזלי) פשוט התחלתי אותו מחדש ואחרי דקה או שתיים, כשראיתי שזה שוב לא הולך לשום מקום – פשוט הוספתי את התפוחים בלי לחכות שהסוכר וחמאת הקוקוס יימסו וזה הסתדר מיד, כי התפוחים הגירו נוזלים והכל התקרמל נפלא.

    בסופו של דבר העוגה יצאה טעימה מאד!
    אז אלו הטיפים שלי, מהנסיון, למי שמתכוון לנסות את המתכון 🙂

  3. ויטה הגיב:

    הי.
    במה אפשר להחליף את רוטב הסויה או אפילו חלק ממנו?..

    • אורי הגיב:

      היי, אני לא בטוחה כי לא ניסיתי.. לסויה יש טעם אומאמי מאד עמוק. אני מניחה שאפשר להחליף בתיבול אחר, למהול במים כדי לעדן או להשתמש נניח ברוטב פטריות או רוטב צ'ילי מתוק. למה לא להשתמש בסויה בעצם?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות