סדנת בישול חורפית עם אורי שביט
הטבעונית שנהנית יותר מזמינה אתכם לבשל אוכל צבעוני, בריא וטעים משפע של חומרי גלם עונתיים
צילום: רויטל טופיול
בואו לבשל איתי את מתכוני החורף שאני אוהבת במיוחד, בערב שכולו טעם, ידע, שמחה וגם בריאות! בסדנה נכין יחד מגוון של מנות מהצומח – ממרחים, קציצות, תבשילים, מתוקים – בהתאם לחשק ולהיצע הקיים בשוק. נתבל אותם בטיפים, רעיונות, גיוונים והסברים, שיעשו לכם חשק לרוץ למטבח ולהתנסות בעצמכם במתכונים מעניינים. מחכה לכם בלופט מעוצב ויפהפה בדרום תל אביב.
הסדנה תתקיים ביום חמישי 20.12.18 בשעה 18:00 בלופט "סופיטה 26" ברחוב אלפסי 26, קומה 2, תל אביב. אורך הסדנה 3-4 שעות. מחיר למשתתף 295 ש"ח. חניה ברחובות מסביב או בחניון. קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. הזמינו כרטיסים ממש כאן:
תגיות: בישול טבעוני, סדנת בישול, סדנה, סדנת חורף
קטגוריות: פוסט נבחר