פיצה של דלעת יפאנית, זוקיני מוחמצים וקרם פיסטוק

2 תגובות לפוסט

  1. טלי הגיב:

    מה זה קמח פיצה?? מה עם לכתוב אלטרנטיבות, קמח חומוס? משהו, הסבר? קצת כללי קמח פיצה 😥

    • אורי הגיב:

      היי טלי, הכל בסדר! יש היום בשוק קמחים יעודיים לפיצה, שמניבים תוצאה טובה יותר מסתם קמח לבן – חפשי בסופרים המושקעים. לגבי קמח חומוס – ממש לא. זה קמח שדומה לקמח חיטה רגיל.

השאר תגובה ל אורי

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות