חומוס ביתי

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

6 תגובות לפוסט

  1. שי הגיב:

    יצא נהדר!! הטריק של להקפיא את הגרגירים חוסך המון התעסקות:)

  2. סיגלית הגיב:

    האם חומוס רגיל של סוגת גם יכול לעבוד כאן?
    אם לא, איפה מוצאים חומוס מזן הדס?

  3. נעמה הגיב:

    הי אורי. קודם כל תודה על עשרות מתכונים מעולים. את מככבת אצלי במטבח 🙂 שאלת חומוס: את כותבת לבשל את החומוס עם מעט יותר מים מגובה הכיסוי, אבל בבישול הארוך הם תמיד מתאדים וצריך להוסיף עוד ועוד. אולי אני עושה משהו לא בסדר?

    • אורי הגיב:

      היי, תודה!! לגבי החומוס, אני אתקן את זה – אפשר לגמרי לבשל בשפע מים מלכתחילה. ואפשר גם לכסות את הסיר כדי לצמצם את האידוי של הנוזלים.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});