טל האוזן ואורי שביט בסדנה: יסודות הקונדיטוריה הטבעונית

יולי 5, 2015 מאת:

 

סדנת אפייה טבעונית עם אורי שביט וטל האוזן. צילום: אורי שביטבואו ללמוד עם הקונדיטורית טל האוזן ואורי שביט איך אופים עוגות, מאפים ומתוקים נפלאים נוספים בלי מוצרי חלב או ביצים 

טל האוזן חוזרת לסדנה נוספת בשיתוף "טבעוניות נהנות יותר" והפעם – עם שורה של מתכונים מנצחים שמהווים את הבסיס לאפייה טבעונית טעימה ומוצלחת.
טל חזרה לאחרונה לישראל אחרי שנים של הצלחה מרשימה בחו"ל. בין היתר נבחרה טל לקונדיטורית הטובה ביותר בבריטניה והיא בעלת ניסיון עשיר ומגוון בהכנת מתוקים ובאפייה מקצועית, גם ללא שימוש במוצרים מן החי.

מה הולך להיות בסדנה?
בין היתר יככבו בסדנה לחמניות ביס עם מילוי מפתיע, עוגה בחושה עם פירות העונה, עוגת שמרים עסיסית ועוד קינוחים והפתעות מפתות. ובעיקר הרבה מאד מידע, רעיונות וכלים, שיתנו לכם השראה וניסיון בהכנה של מתוקים טבעוניים מכל מיני סוגים.

סדנת אפייה. עוגת שוקולד חמה טבעוניתהסדנה תתקיים ביום שלישי 21.7.15 בשעה 18:00 ב"סטודיו לבישול", בן אביגדור 19 תל אביב.

אורך הסדנה (חצי-מעשית) כ-3.5 שעות.
קיום הסדנה מותנה במינימום נרשמים.

סדנאות בישול נוספות

רוצים חולצה של "טבעוניות נהנות יותר"? כאן מזמינים

 

Print Friendly

השאר תגובה

טבלאות פינוק של כרמית
בית ספר לבישול טבעוני הראשון בישראל
אתגר 22+
אורי שביט בהרצאה TEDX

מתכוני וידאו

קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש קציצות עדשים, בורגול ולימון כבוש


זכויות יוצרים © 2017 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games