לזניה טבעונית ב 5 דקות

16 תגובות לפוסט

  1. שני הגיב:

    הכנתי היום בדיוק לפי המתכון (בלי העלים הירוקים, חיפפתי ושמתי קצת בזיליקום)
    יצא מאד מוצלח!
    ייכנס למתכונים הקבועים שלי

  2. דרור הגיב:

    האם בדפי לזניה יש ביצים?

    • אורי הגיב:

      עקרונית לא אמורים להיות ביצים בשום סוג של פסטה יבשה (בטריה לרוב יש). כמובן שתמיד יש לבדוק את התכולה על האריזה.

  3. רוני הגיב:

    האם ניתן להחליף את גבינת הקשיו בטופו?

    • אורי הגיב:

      אולי אפשר לייצר קרם טופו, לטחון טופו עם מעט מים, לימון ומלח, אבל זה לא יתן בדיוק את אותו טעם או מרקם.

  4. תמר הגיב:

    מעולה מעולה מעולה מעולה מעולה!
    אני עשיתי עם חצילים וקישואים קלויים טיפה בתנור, ופרוסות עבות של עגבניות חיות בין השכבות. יצא פשוט מצוין. אפילו הבן זוג שבדרך כלל מעקם את האף למשמע כל דבר טבעוני ואפילו צמחוני אמר שיצא מצוין.

  5. דנה הגיב:

    יש לי שמנת סויה לבישול (אלפרו) שעוד לא התנסיתי איתה.. האם נראה לך שיכול להחליף את הקרם קשיו?? תודה 🙂

  6. מיה הגיב:

    עשיתי ויצא מעולה!! בהחלט מתכוונת להכין שוב

  7. נעמי הגיב:

    להערכתך לכמה אנשים זה ? שאדע אם אני צריכה להגדיל כמויות. תודה.

  8. סילבי הגיב:

    היי אורי,
    "להחליף בירקות כמו זוקיני או חצילים פרוסים דק" – שעברו אפייה לפני להצטרף למלאכת הרכבת הלזניה?

  9. סילבי הגיב:

    "+ מכסים היטב ואופים כ-40 דקות" – מכסים עם מיכסה או שמכסים עם רוטב העגבניות?

  10. סילבי הגיב:

    אורי, השיכבה העליונה ניראית מבעבעת – זאת גבינת הקשיו?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות