מערבבים ולתנור: מאפינס בננה, קינמון ושוקולד

5 תגובות לפוסט

  1. מירה תלם הגיב:

    רוצה להכין אבל בלי טעמי קוקוס….. כהרגלי…
    כל שמן צימחי אחר יהיה טוב?
    וחלב, יכול להיות סויה/שקדים?

    • אורי הגיב:

      היי מירה אהובה, יש שמן קוקוס מזוכך שאין לו טעם קוקוסי בכלל! אבל אשאל את כותב המתכון לגבי החלפתו. לגבי החלב – לדעתי אין בעיה להשתמש במה שמעדיפה, שימי לב שלא יהיה חלב ממותק כי זו בעצם תוספת סוכר.

      • רוהאן פלאות הגיב:

        הי מירה! כאן רוהאן, מה שלומך?

        לגבי שמן – בעיני אין שמן בלי טעם, ואני פחות אוהב קנולה / זית / אבוקודו במאפים שלי – אבל זה באמת עניין של טעם, אני מאמין שבמרקם זה לא יפגע.

        לגבי החלב – אפשר, אבל להערכתי התוצאה תהיה פחות עשירה מאחר וחלב הקוקוס שמן וזה תורם ללחות של המאפה.

    • רעות הגיב:

      באיזה סוג קמח צריך להשתמש?

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |