גווקאמולי: ממרח אבוקדו לוהט
הממרח המקסיקני הלוהט, שילוב של שתי אהבות גדולות שלי: אבוקדו וכוסברה. אם מגישים ליד תבשיל צ'ילי, כדאי להיזהר עם החריפות ולתת לאבוקדו הצונן והמתקתק הזדמנות לאזן קצת את הבערה שבפה.
2 אבוקדו בשלים ומעוכים
2-3 שיני שום מרוסקות
1 בצל קטן (לבן או סגול) קצוץ דק
1 עגבניה בשלה קצוצה דק
מיץ מ-1/2 לימון
1/2 צרור כוסברה טריה קצוצה
רוטב טבסקו
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
+ מערבבים את כל החומרים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
תגיות: כוסברה, מקסיקני, מקסיקו, אבוקדו
קטגוריות: כריכים, ממרחים והברקות
במה אפשר להחליף את הכוסברה?
במשפחה שלי נהנים לשנוא אותה. 😆
איך אפשר??
אממ, אבל אם חייבים אפשר להחליף אותה בכל עשב תיבול שכן חביב עליכם – אפשר פטרוזיליה, אבל היא קצת פחות מעניינת. יותר מדליק לנסות נענע או בזיליקום לטעמי. בתיאבון!
או בצל ירוק שזאת האהבה שלי מהזמנים שלא הייתי מסוגלת להריח כוסברה
אוי אוי, סלט אליפות!!
איפה אפשר להשיג טבסקו?
בכל סופר 🙂