גווקאמולי: ממרח אבוקדו לוהט

נובמבר 20, 2011 מאת:

הממרח המקסיקני הלוהט, שילוב של שתי אהבות גדולות שלי: אבוקדו וכוסברה. אם מגישים ליד תבשיל צ'ילי, כדאי להיזהר עם החריפות ולתת לאבוקדו הצונן והמתקתק הזדמנות לאזן קצת את הבערה שבפה.

2 אבוקדו בשלים ומעוכים

2-3 שיני שום מרוסקות

1 בצל קטן (לבן או סגול) קצוץ דק

1 עגבניה בשלה קצוצה דק

מיץ מ-1/2 לימון

1/2 צרור כוסברה טריה קצוצה

רוטב טבסקו

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

 

+ מערבבים את כל החומרים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

6 תגובות לפוסט

  1. ponetium הגיב:

    במה אפשר להחליף את הכוסברה?
    במשפחה שלי נהנים לשנוא אותה. 😆

    • אורי הגיב:

      איך אפשר?? :mrgreen:
      אממ, אבל אם חייבים אפשר להחליף אותה בכל עשב תיבול שכן חביב עליכם – אפשר פטרוזיליה, אבל היא קצת פחות מעניינת. יותר מדליק לנסות נענע או בזיליקום לטעמי. בתיאבון!

      • הדס הגיב:

        או בצל ירוק שזאת האהבה שלי מהזמנים שלא הייתי מסוגלת להריח כוסברה

  2. אירה הגיב:

    אוי אוי, סלט אליפות!!

  3. מור הגיב:

    איפה אפשר להשיג טבסקו?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות