סלסת עגבניות וכוסברה

ינואר 22, 2013 מאת:

כל ג'חנון יעריך את השדרוג הפשוט הזה. אם רוצים חריף – מוסיפים מעט צ'ילי קצוץ דק.

2-3 עגבניות בשלות, מרוסקות על פומפייה גסה
חופן כוסברה קצוצה דק
1 שן שום כתושה
מלח

+ מערבבים את כל החומרים ומשהים 5 דקות לאיחוד טעמים.

לא אוהבים כוסברה? בזיליקום או נענע יעשו את העבודה

לא אוהבים כוסברה? בזיליקום או נענע יעשו את העבודה

Print Friendly, PDF & Email

אורי שביט |

אורי כותבת ועורכת ראשית בבלוג "טבעוניות נהנות יותר". בשאר הזמן היא מנחה סדנאות בישול, מרצה ומייעצת למסעדות.

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות