מתכון וידאו: סלק צלוי במילוי חיטה ועדשים

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

9 תגובות לפוסט

  1. דליה הגיב:

    בוקר טוב, מה תורם המלח הגס שבתחתית תבנית האפייה של הסלקים? ראיתי את הטכניקה הזאת בעבר אבל מבקשת להבין את הסיבה. תודה

    • אורי הגיב:

      המלח מתפקד כמעצים חום (הוא סופג את חום התנור ומפיץ אותו) וגם סופח לחות. המטרה שהסלקים ייצלו היטב ויעצימו את מתיקותם הטבעית.

  2. רחלי הגיב:

    היי,
    תודה רבה.

    הערתי: עדיף מלח גס (בישול) מבחינה בריאותית.

    כל טוב

    • שלמה הגיב:

      היי, במה אפשר להחליף את החיטה, לא אוכל גלוטן. מנסה לשמור על הטעם והמרקם שלך

      • אורי שביט הגיב:

        היי, סליחה על העיכוב! אפשר למשל באורז עגול מלא או בקינואה, גם כוסמת ירוקה או קלויה יכולה להתאים אם אוהבים.

  3. שני הגיב:

    היי 🙂
    החיטה הזו לא צריכה השרייה במים?

    • אורי שביט הגיב:

      היי, החיטה שבמתכון הזה היא חיטה שעברה אידוי מוקדם ולכן מתבשלת ממש מהר. אם את מבשלת חיטה מאפס אז כן, השרייה של שעה שעתיים בהחלט מזרזת את הבישול.

  4. מאור הגיב:

    שלום,
    איפה ניתן למצוא חיטת קמוט או שניתן להכין את זה עם כל חיטה כמו לדוגמא פריקי?

    מאור

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |