מתכונים טבעוניים: במרפסת של אנסטסיה

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

9 תגובות לפוסט

  1. רחלי הגיב:

    ומה עם המקושקשת טופו שלהם?

  2. נטע הגיב:

    תודה על המתכונים נראים מעולה!
    האם אבקת מאקה בעלת טעם מסויים או שהיא תורמת למרקם?
    ושאלה נוספת מה זה אומר אבקת קקאו "רואו"?

    • אורי הגיב:

      היי, לאבקת מאקה יש טעם מעט מתקתק ויתרונות תזונתיים, אני לא בטוחה עד כמה היא משפיעה על המרקם. קקאו רואו – קקאו שלא עבר קלייה, קקאו טבעי. להשיג בבתי הטבע.

  3. איתי הגיב:

    היי יפתח.. יש סיכוי לקבל את המתכון לעוגת גבינה?? תודה!

  4. אבישג אפרים הגיב:

    איך מבטלים את הריח והטעם של המאקה אשתי מקיאה את זה האם יש תחליף שמעורר כמו המאקה או יותר אשמח לתשובה

  5. מיכל הגיב:

    כמה אורז? כוס או 3? כתבת פעם אחת 3 ופעם אחת אחד.. יאללה הולכת לנסות

    • אורי שביט הגיב:

      סליחה שפספתי – כתוב לטחון עם 2 כוסות ואחכ להוסיף עוד כוס
      "מוסיפים את אגוזי המקדמיה, התבלינים ו-2 כוסות אורז וממשיכים לטחון לבלילה חלקה. יוצקים את הבלילה לקערה, מוסיפים כוס אורז ומכסים בניילון נצמד".

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |