בורקס דפי אורז עם מוצרלה שקדים ירוקה

8 תגובות לפוסט

  1. צ'יטרה הגיב:

    נראה מעולה! יש לך אולי אפשרות להעלות תמונה של הקיפול? לא לגמרי ברור לי איך לקפל. אם מקפלים את העיגול לחצי, זה אומר שהמעטפת היא 2 שכבות?

    • אורי שביט הגיב:

      תודה רבה! כן זו שכבה כפולה כי דפי האורז דקיקים וככה הבורקס יותר נגיסים. אני תכף אעלה סרטון איך מקפלים.

  2. צ'יטרה הגיב:

    הכנו ויצא מעולה! ממש מתכון נחמד, מהיר וקליל!
    לא יצא לי זהוב וקריספי כמו שלך והגבינה קצת ברחה החוצה. האם השתמשת בדפי אורז קטנים או גדולים? יש לך השערה איך לא הזהיב אצלנו?

    • אורי שביט הגיב:

      איזה כיף שהכנתם! ההזהבה היא פונקציה של חום ושמן זית. ייתכן גם שיש השפעה לסוג הדפים. אולי שווה להרים קצת טמפרטורה בפעם הבאה – תנורים יכולים להיות שונים זה מזה.
      השתמשתי בדפים גדולים – ראי בסרטון שצירפתי

  3. חן הגיב:

    היי אורי!!
    עשיתי לפי המתכון שלך והם יצאו סקסיים וטעימים וקריספיים ממש!!
    אבל – משהו בדפי האורז פשוט לא נלעס טוב! מרגיש שחצי מהם נשארים דבוקים לשיניים וזה ממש פוגם בחוויה?
    והכל היה אפוי טוב!
    במה טעיתי? או שככה זה? עשיתי צעד צעד לפי המתכון שלך.

    • אורי שביט הגיב:

      היי חן, ממה שהבנתי יש הבדלים בין סוגים שונים וחלקם אכן יותר "גומי", אני חושבת שזה ככל שאחוז העמילן (טפיוקה בדרכ) גבוה יותר. ועוד דבר – לאכול מיד. כשהם מתקררים זה משפיע על המרקם.

השאר תגובה

    המטבח הטבעוני שלי
    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2024 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון | מדיניות פרטיות

    |