שבועות טבעוני: עוגת שמנת ופירות של פעם

8 תגובות לפוסט

  1. ליאת הגיב:

    האם ניתן להשתמש בטופו קדיתא?

  2. נועה הגיב:

    תודה על המתכון
    האם יעבוד ללא הפירות?
    תודה

    • שרה הורניק הגיב:

      היי נועה, אני מחליפה את אורי בזמן שהיא בחופשה. 🙂
      נראה לי שהפירות תופסים כאן נפח די משמעותי בעוגה, אז אני מנחשת שהיא תצא קצת שטוחה בלעדיהם. הייתי מנסה להגדיל את כמות השמנת – אולי להכפיל ב-1.5.
      בהצלחה ותעדכני איך יצא!

  3. מירי הגיב:

    מה הכוונה במלטשים? מערבבים מועכים? האם אפשר שקדים רגילים לא קלויים? בתודה מראש מירי

  4. מיכל גרין הגיב:

    היי אורי, אני מכינה העוגה כעת, יתכן שישנה טעות במתכון, מאחר שהכמויות לקלתית עבור תבנית בקוטר 20 ס"מ תופסים נפח של כמעט מחצית מהתבנית ולי עוד יש תבנית גבוהה יחסית, בעוד בתמונה שצילמת הקלתית נראית דקה לעומת המילוי.

    • אורי שביט הגיב:

      היי מיכל, מצטערת שלא הגבתי מיד, אני לא בארץ.. בכל מקרה העוגה כמובן נבדקה היטב והכמויות אמורות להיות מדוייקות, תראי את הפרוסה החתוכה בשביל להבין מה גובה הקלתית. אם היא יצאה עבה מדי מאיזו שהיא סיבה, כמובן שאפשר להפחית את הכמות. אשמח לשמוע מה קרה בסוף 🙂 מחזיקה אצבעות!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות