אהבה מביס ראשון: קיש פטריות וכרישה

19 תגובות לפוסט

  1. עדי הגיב:

    היי תוכלי להסביר על התהליך של הכנת הקרם? השתמשת באגוזי קשיו שלמים שפשוט טחנת?

  2. הדס הגיב:

    אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל במקום בשיבולת שועל? ואם כן – זה ישפיע על הכמות שצריך?
    ושאלה לגבי הפורצ'יני – להוסיף אותן כמו שהן? יבשות?

    • אורי שביט הגיב:

      היי הדס, כן קמח יעבוד, רק טחני הכל יחד היטב שיתגבש. לגבי הכמות, בואי נגיד שתפחיתי קצת, תתחילי מכוס, אולי כוס ורבע. לגבי הפורצ'יני – יבשות! הן יהפכו לקמח בעצמן 🙂

  3. נועה הגיב:

    הי אורי 🙂
    הייתי בארבעה סופרים ובאף אחד לא היו פטריות פורצ'יני. אעפה עוד אפשר למצוא? כמה קריטי זה לטעם?

    • אורי שביט הגיב:

      מה!! אצלנו יש במכולת 🙂 זה ממש בכל מקום. בכל מקרה לא יקרה כלום אם תוותרי.

      • אפרת הגיב:

        הי, מצטרפת להערה לגבי הפורצ׳יני, לאחר הרבה חיפושים נמצא בחנות תבלינים. לא זמין כל כך.
        שאלה, האם אפשר להחליף בפטריות שיטאקי מיובשות? 🙏🥺

  4. יעל אוחנה הגיב:

    רואה את המתכון כרגע ורוצה להכין אין לי את החומץ ניתן לוותר?

  5. שרון הגיב:

    היי
    הכנתי. משום מה התחתית ממש התפוררה. ידוע לך למה זה יכול לקרות?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות