אהבה מביס ראשון: קיש פטריות וכרישה

19 תגובות לפוסט

  1. עדי הגיב:

    היי תוכלי להסביר על התהליך של הכנת הקרם? השתמשת באגוזי קשיו שלמים שפשוט טחנת?

  2. הדס הגיב:

    אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל במקום בשיבולת שועל? ואם כן – זה ישפיע על הכמות שצריך?
    ושאלה לגבי הפורצ'יני – להוסיף אותן כמו שהן? יבשות?

    • אורי שביט הגיב:

      היי הדס, כן קמח יעבוד, רק טחני הכל יחד היטב שיתגבש. לגבי הכמות, בואי נגיד שתפחיתי קצת, תתחילי מכוס, אולי כוס ורבע. לגבי הפורצ'יני – יבשות! הן יהפכו לקמח בעצמן 🙂

  3. נועה הגיב:

    הי אורי 🙂
    הייתי בארבעה סופרים ובאף אחד לא היו פטריות פורצ'יני. אעפה עוד אפשר למצוא? כמה קריטי זה לטעם?

    • אורי שביט הגיב:

      מה!! אצלנו יש במכולת 🙂 זה ממש בכל מקום. בכל מקרה לא יקרה כלום אם תוותרי.

      • אפרת הגיב:

        הי, מצטרפת להערה לגבי הפורצ׳יני, לאחר הרבה חיפושים נמצא בחנות תבלינים. לא זמין כל כך.
        שאלה, האם אפשר להחליף בפטריות שיטאקי מיובשות? 🙏🥺

  4. יעל אוחנה הגיב:

    רואה את המתכון כרגע ורוצה להכין אין לי את החומץ ניתן לוותר?

  5. שרון הגיב:

    היי
    הכנתי. משום מה התחתית ממש התפוררה. ידוע לך למה זה יכול לקרות?

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות