אהבה מביס ראשון: קיש פטריות וכרישה

24 תגובות לפוסט

  1. עדי הגיב:

    היי תוכלי להסביר על התהליך של הכנת הקרם? השתמשת באגוזי קשיו שלמים שפשוט טחנת?

  2. הדס הגיב:

    אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל במקום בשיבולת שועל? ואם כן – זה ישפיע על הכמות שצריך?
    ושאלה לגבי הפורצ'יני – להוסיף אותן כמו שהן? יבשות?

    • אורי שביט הגיב:

      היי הדס, כן קמח יעבוד, רק טחני הכל יחד היטב שיתגבש. לגבי הכמות, בואי נגיד שתפחיתי קצת, תתחילי מכוס, אולי כוס ורבע. לגבי הפורצ'יני – יבשות! הן יהפכו לקמח בעצמן 🙂

    • אושרת הגיב:

      אחד הקישים הכי טובים שיצא לי להכין….טעם נפלא.מבחינתי להכין אותו כל הזמן אבל לא נעים לי מהמשפחה. מומלץ בחום מתכון מ ע ו ל ה!!!! תודה רבה לך

  3. נועה הגיב:

    הי אורי 🙂
    הייתי בארבעה סופרים ובאף אחד לא היו פטריות פורצ'יני. אעפה עוד אפשר למצוא? כמה קריטי זה לטעם?

    • אורי שביט הגיב:

      מה!! אצלנו יש במכולת 🙂 זה ממש בכל מקום. בכל מקרה לא יקרה כלום אם תוותרי.

      • אפרת הגיב:

        הי, מצטרפת להערה לגבי הפורצ׳יני, לאחר הרבה חיפושים נמצא בחנות תבלינים. לא זמין כל כך.
        שאלה, האם אפשר להחליף בפטריות שיטאקי מיובשות? 🙏🥺

  4. יעל אוחנה הגיב:

    רואה את המתכון כרגע ורוצה להכין אין לי את החומץ ניתן לוותר?

  5. שרון הגיב:

    היי
    הכנתי. משום מה התחתית ממש התפוררה. ידוע לך למה זה יכול לקרות?

  6. אושרת הגיב:

    אחד הקישים הכי טובים שיצא לי להכין….טעם נפלא.מבחינתי להכין אותו כל הזמן אבל לא נעים לי מהמשפחה. מומלץ בחום מתכון מ ע ו ל ה!!!! תודה רבה לך

  7. ראמה הגיב:

    הי, תודה על המתכון! אפשר להחליף את השקדים בקלתית באגוזי מלך?

השאר תגובה

    חגיגה טבעונית מאת אורי שביט
    סדנת בישול טבעונית
    סדנת בישול דיגיטלית עם אורי שביט
    אורי שביט בהרצאה TEDX
    אתגר 22+

    מתכוני וידאו

    עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

    זכויות יוצרים © 2022 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט | אסטרטגיה שיווקית וקידום: דודי שרון