גלידוניות שוקולד לבן וקרמל

2 תגובות לפוסט

  1. אופירה אהרון הגיב:

    צריך כל כך הרבה שוקולד לציפוי?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אופירה, שאלה מצויינת – אדגיש גם במתכון. ראשית בחישוב פשוט תגלי שבכל גלידונית יש מקסימום 13 גרם שוקולד.. זה לא כל כך הרבה 🙂 שנית, צריך לעבוד מהר ולהיות מסוגלים לטבול את כל הגלידונית בשוקולד המומס כדי שתיעטף מכל הכיוונים, אז צריך עומק.. סביר שתישאר לך שארית. את יכולה לנסות להתחיל עם 300 גרם ולראות איך את מסתדרת. אם השוקולד מסמיך (הגלידוניות הקפואות מקררות אותו) אז לחמם קצת שוב. בהצלחה!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי במקום לזניה: מאפה זריז של טופו וירקות בסגנון איטלקי

זכויות יוצרים © 2019 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

Free WordPress Themes, Free Android Games
שינוי גודל גופנים
ניגודיות