גלידוניות שוקולד לבן וקרמל

2 תגובות לפוסט

  1. אופירה אהרון הגיב:

    צריך כל כך הרבה שוקולד לציפוי?

    • אורי שביט הגיב:

      היי אופירה, שאלה מצויינת – אדגיש גם במתכון. ראשית בחישוב פשוט תגלי שבכל גלידונית יש מקסימום 13 גרם שוקולד.. זה לא כל כך הרבה 🙂 שנית, צריך לעבוד מהר ולהיות מסוגלים לטבול את כל הגלידונית בשוקולד המומס כדי שתיעטף מכל הכיוונים, אז צריך עומק.. סביר שתישאר לך שארית. את יכולה לנסות להתחיל עם 300 גרם ולראות איך את מסתדרת. אם השוקולד מסמיך (הגלידוניות הקפואות מקררות אותו) אז לחמם קצת שוב. בהצלחה!

השאר תגובה

סדנת בישול טבעונית
המטבח הטבעוני שלי
סוגת חמין
אורי שביט בהרצאה TEDX
אתגר 22+

מתכוני וידאו

עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד עוגיות שיבולת שועל עם תותים ושוקולד

זכויות יוצרים © 2020 מתכונים טבעוניים, מאת אורי שביט

שינוי גודל גופנים
ניגודיות